Digital invoice – PDF til eHF

Bruker bedriften tid på manuell håndtering av papir- eller PDF faktura i SAP Business One?

forenkle denne prosessen med
Adiles Digital Invoice

Må fakturaopplysninger og detaljer legges inn og kontrolleres manuelt i systemet?

FORDELER VED digital invoice

– Man unngår manuelt arbeid og kontroll
– Godkjent digital lagring av regnskapsdokumenter
– Sømløs integrasjon mot SAP Business One via CountryPack
– Levering innen 48 timer
– Skreddersydd tolking (for eksempel varelinjer)
– Rimelig i forhold til å installere egen lokal dokumentflyt løsning

Adiles Digital Invoice – PDF til EHF er en dokumentflyt-løsning hvor man sender dokumentene inn i en scanne- tolkings- og verifiseringstjeneste. Denne konverterer papir- og PDF faktura, og leverer disse som elektroniske filer/faktura direkte inn i SAP Business One.

Resultat: En 100% digital dokumentflyt løsning. Fakturaopplysninger med tilhørende dokument kommer direkte inn i SAP Business One og håndteres enkelt videre med noen tastetrykk og blir klar til godkjenning, betaling og arkivering – gjennom Adiles CountryPack.

Alle filene blir gjennomgått med manuell etterkontroll som garanterer 100% tolkningsresultat, slik at man slipper å bruke tid på denne prosessen.

Adiles Digital Invoice passer for bedrifter som ønsker å automatisere og digitalisere fakturaflyten fra ulike formater (pr post, PDF eller epost) til et digitalt format. Produktet har stor fleksibilitet og kan leveres til alle økonomisystemer uten at man må investere i dyr programvare. Tjenesten koster kr 15,- (eks. mva.) pr. dokument.

Menu
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter