Sap business one

Programvare designet for å vokse med bedriften. Forbedre viktige prosesser, få større innsikt i bedriften og ta beslutninger basert på sanntidsinformasjon – slik at du kan drive frem en lønnsom vekst.

Sap business one I bruk

Gjør arbeidslivet enklere med ett enkelt system som er laget for små og mellomstore bedrifter. Se hvordan det fungerer – fra CRM-prosessene til regnskapsoppgaver og alt som kommer mellom dette.

Viktige funksjoner

økonomistyring

Automatiser regnskapsoppgaver og utfør bankaktiviteter med én ERP-løsning. Samle økonomioperasjoner med andre prosesser for å oppnå raskere transaksjoner og bedre kontantstrøm.

Salgs- og kundestyring

Styr hele salgsprosessen og kundens livssyklus på en effektiv måte. Få en integrert visning av prospekter og kunder, slik at du bedre kan forstå og kan oppfylle behovene deres.

innkjøps- og beholdningstyring

Få tilgang til nøyaktig innsikt om innkommende og utgående forsendelser, beholdningsnivåer og vareplasseringer. Kjør sanntidsoppdateringer og rapporter om vurderinger, tilgjengelighet og prisfastsettingseffekt.

Analyse og rapport

Samle inn data fra flere kilder og generer nøyaktige rapporter til riktig tid på grunnlag av bedriftsomfattende data. Velg blant mange forskjellige rapportformater, dashboard og konfigurasjoner.

bransjeløsninger

Dra nytte av funksjoner, beste praksis og prosesser som aktiveres av SAP Business One-studio, programvareutviklingspakker eller et utvalg på mer enn 500 tilleggsløsninger.

mobilitet

Med intuitiv mobil tilgang kan teamene dine se rapporter i sanntid, sjekke beholdningen, håndtere salg, servicehenvendelser og operative aktiviteter, motta varslinger og fullføre godkjenninger på sine mobile iOS- eller Android-enheter.

vi Tilbyr gratis demo eller
en time rådgivning

Menu
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter